MUSIK OG VIN, Spanien

Date

12 04 24
Udløbet

Time

14:00 - 17:00

Sted

Biecentret

Arrangør

Biecentret
Biecentret
Phone
97115260
Email
biecentret@mariagerfjord.dk
Kategorier

Fredag den 12. april kl. 14.00-17.00

Kom med til Spanien for en eftermiddag, når Biecentret

inviterer til vinsmagning med moderne spanske vine 

akkompagneret af spansk guitar og dans.

Til denne eftermiddag får vi besøg af sommelier og vinkonsulent David Andreasen fra Vinslottet, der har bagrund som tjener og sommelier fra Vinakademiet.  David guider os igennem en bred palette af vine, alt fra Cava til hvide, orange, røde og både tørre og søde sherryer. 

Vi vil i løbet af denne fredag eftermiddag smage vine fra Rías Baixas i Galicien, Terre Alta og Priorat fra Catalonien, Ribero del Duero i Castilla y León, Jumilla i Murcia, Utiel-Requena i Valencia, og så tager vi også et smut forbi sherrytrekanten i Andalusien. Og David vil derudover fortælle i ord og billeder om spansk vin og dens udvikling, sådan at vi også kan lære noget.

Med sig har David en spansk trio bestående af den sevillanske flamencodanser Maui Galán, flamencodanseren María José Ramirez López fra Granada og den danske guitarist Peter Uldahl. Gennem musik, sang og dans vil de føre os ind i flamencoens stemningsfulde verden og fortælle om de lokale musikalske stilarter med rødder i den samme jord hvorfra vinene stammer.

Der er lagt op til en fornøjelig dag med spansk vin, skøn musik og dans og sydlandsk varme!

Skriv et svar